Képlet és cella kapcsolatának megjelenítése

Trendvonal megjelölés

Kevesebb A képletek pontosságának ellenőrzése vagy a hiba forrásának megállapítása bonyolult lehet, trendvonal megjelölés a képlet precedenst vagy függő cellát trendvonal megjelölés Precedenst tartalmazó cellák —   egy másik cellában lévő képlet által hivatkozott cellák.

milyen lehetőségek vannak a felső vezetők számára

Függő cellák —    ezek a cellák olyan képleteket tartalmaznak, amelyek más cellákra hivatkoznak. Ha segítségre van szüksége a képletek ellenőrzéséhez, az elődök mutatása és az utódok mutatása parancs segítségével grafikusan megjelenítheti és nyomon követheti a cellák és képletek közötti kapcsolatokat jelölőnyilak, az ábrán látható módon.

  • ⚙HOGYAN LEHET LÉTREHOZNI A VONALDIAGRAM TRENDADATAIT AZ EXCEL BAN - ÚTMUTATÓK
  • A Windows 10 nem indul, hogyan lehet javítani a betöltőbetöltő BCD-t Az indítás a kapcsolat felvételének a lépése a számítógépeink és berendezéseink használatához.
  • Az idősorok elemzése
  • Két mennyiség kapcsolatának vizsgálata, korreláció és lineáris regresszió
  • Opciós kereskedés megbízási könyv alapján
  • Képlet és cella kapcsolatának megjelenítése - Excel
  • Jövedelem a bitcoin rendszerben

Megjegyzés: Excel  használata esetén; kattintson a Microsoft Office gombramajd az Excel beállításaielemre, és válassza a speciális kategóriát. Az e munkafüzet megjelenítési beállításai szakaszban jelölje ki a munkafüzetet, és ellenőrizze, hogy az összes elem van-e kiválasztva az objektumokhoz, a megjelenítéshez. Ha a munkafüzetet egy másik munkafüzetben szeretné megadni, meg kell nyitnia a munkafüzetet.

Ehhez egy ún. Ebben a koordináta rendszerben így minden hallgatóhoz egy pont fog tartozni. Használhattuk volna a tengelyeket fordítva is, mivel nem az egyik változónak a másiktól való függését, csak a kapcsolatukat nézzük.

A Microsoft Office Excel csak megnyitott munkafüzetek cellájába tud belépni. Hajtsa végre a megfelelő műveletet: Tegye a következőket: Jelölje ki azt a képletet tartalmazó cellát, amelynek elődcelláit meg szeretné keresni.

érdemes pénzt keresni bináris opciókra

Ha a nyomjelző nyilát minden olyan cellára meg szeretné jeleníteni, amely közvetlenül az aktív cellához ad adatot, a képletek lap képletek naplózása csoportjában kattintson az elődök mutatása gombra. A kék nyilak hibát nem tartalmazó cellákat jelenítenek meg.

Piros nyilak jelzik a hibákat okozó cellákat.

árfolyam számológép

Ha a kijelölt cellát egy másik munkalap vagy munkafüzet egyik cellájára hivatkozik, a kijelölt cella egy fekete nyilát a munkalap ikonjára. A másik munkafüzetnek nyitva kell lennie ahhoz, hogy az Excel képes legyen követni ezeket a függőségeket.

Ha meg szeretné állapítani, hogy az aktív cellához milyen cellákat szeretne megadni, kattintson ismét az elődök mutatása. Ha egy szinttel szeretné eltávolítani a nyomjelző nyilait, trendvonal megjelölés az aktív cellától legtávolabbi precedens cellát kezdje el.

segítségével valóban pénzt lehet keresni az interneten

Ezután kattintson a képletek lap képletek naplózása csoportjában a nyilak eltávolításagomb melletti nyílra, majd az elődök nyílinak eltávolítása elemre. A jelölőnyilak újabb szintjének eltávolításához kattintson ismét a gombra.

Hogyan lehet létrehozni az Excel 2016 adattrendek vonaldiagramját?

Tegye a következőket: Jelölje ki azt a cellát, amelynek utódcelláit meg szeretné határozni. Ha a trendvonal megjelölés nyilát az aktív cellától függő cellákra szeretné megjeleníteni, kattintson a képletek lap képletek naplózása csoportjában az utódok mutatása gombra. Ha az aktív cellától függő cellák következő szintjét szeretné meghatározni, akkor kattintson ismét az utódok nyomon követése gombra.

Ha egy szinttel szeretné eltávolítani a nyomjelző nyilait, kezdve az aktív cellától legtávolabbi függő cellával, a képletek lap képletek naplózása csoportjában kattintson a nyilak eltávolításagomb melletti nyílra, majd kattintson a függő nyilak eltávolítása elemre.