Image

Mágneses keverőpálca

A víz a négy Ősi elem egyike, a föld, a levegő, a tűz mellett. Miletus meséiben (i.e. 624-546) a vizet mindenek esszenciájaként tekintették. "S kezdetben teremté a vizet" szól az ismert frázis a Biblia Teremtéstörténetében. Nem lényeges, hogy életünk valóban az óceánokkal kezdődött-e, mégis teljesen természetes, hogy víz nélkül lehetetlenné válna életünk.

A víz hatalmas jelentőséggel bír az emberiség számára. Testünk 70%-át víz alkotja. Naponta 2,5 liter víz választódik ki anyagcsere folyamataink során, melyet étel- és italbevitel által pótolnunk kell. A víz minden egyes sejtünk alapvető komponense.

A mágneses víz

A mágneses víz, élő vizet jelent, a forrásvízhez hasonlót, amely a Föld mágnesességét tartalmazza. Ellentétben az üvegekben, tartályokban illetve a vízvezetékrendszerben álló vízzel, amely állása során elveszítette mágnesességét.

A 2000 Gauss erősségű kétpólusú Energetix mágneses keverőpálca már néhány tizedmásodperc alatt kifejti hatását az ivóvízben.

A mágneses keverőpálcával megkeverhetünk pohárnyi ivóvizet, de bele helyezhetjük az ivóvizes flakonunkba, üvegünkbe vagy kancsóba. A folyadék 3 napig őrzi meg mágneses voltát.

A mágneses keverőpálca minden családban megelőzést jelent!

Kattintson ide és rendelje meg webáruházunkban!