Mi az a Bitcoin?

Satoshi csere

Tartalom

  November én a digitális valuta adatait és a Coin Metrics kutatóhely egy mélyreható tanulmányt tett közzé, amelybe becsülte a BTC keringő ellátásának valódi számát.

  otthoni munka a kerekítéshez

  Coin Metrics becsli az elveszített bitcoinok számát A különféle adatokkal foglalkozó webhelyek szerint a közzététel időpontjában 18   BTC  van forgalomban. Ez a szám azonban csak a létező  BTC  mennyiségét jelenti, és nem az elveszett érméket.

  pénzt keresni az üzletek másolásával

  Azokat az embereket, akik szeretik azt a tényt, hogy a  BTC  ritka, rendkívül lenyűgözi az elveszett érmék témája, mivel a kezdeti időkben sok bitcoint elvesztettek, megégették, ellopták, sőt elfelejtették. A  Coin Metrics  kutatói ezen a héten elemzést adtak arról, hogy a nyilvánosság hogyan használhat különféle módszereket a  BTC értékeléséhez.

  Először megvizsgáljuk a valószínűleg elveszett érméket, majd elemezzük azokat az érméket, amelyek feltételezhetően satoshi csere, de potenciálisan megtalálhatók.

  a bónuszokra és az opciókra vonatkozó rendelkezések

  Howells megpróbálta visszaszerezni ezeket az érméket a hulladéklerakón átszitálva, de hiába. A  tanulmány valószínűleg elveszített érméket tárgyal, mint például az el nem költött rmék, például az első blokkba rögzített 50  BTC.

  A Gox-csere és az alapok a hatodik leggazdagabb  BTC  címen nyugszanak. Az elemzett elvesztett érmék számából a Coin Metrics kutatói három módosított nézetet dolgoztak ki a  BTC  protokoll ellátásáról.

  az opciós megállapodás lényeges feltételei

  Az egyik nézet a valószínűleg satoshi csere érmék számlálására, a másik szempont a feltételezett elveszített érmék elszámolására, a másik nézete pedig kizárja a valószínűsíthetően ellopott és feltételezett elveszített satoshi csere. A Coin Metrics kutatása szerint számos más módszer is használható a  BTC  valódi kínálatának mérésére. A Coin Metrics kutatói azt állítják továbbá, hogy az satoshi csere továbbra is figyelemmel kísérik az elveszített bitcoin jelenséget.

  bináris opciók videó áttekintése