A Windows optimalizálása a jobb teljesítmény érdekében

Opciók optimalizálása, Az alkalmazás optimalizálása

Optimalizálja a fogyasztói alkalmazást Kezdjük az energiafogyasztással.

igazi könnyű pénz

Lássuk akkor az alkalmazás optimalizálása az utóbbi energiafogyasztásának csökkentése és készülékeink autonómiájának növelése érdekében. Az alábbi tippek elsősorban a következőkre vonatkoznak: androidmint iOS, az iPhone és iPad animálására szolgáló operációs rendszer nagyon agresszív multitasking rendszerrel rendelkezik, amely egy bizonyos idő eltelte után automatikusan bezárja az opciók optimalizálása háttérben működő alkalmazást, elkerülve ezzel a jelentős energiaveszteségeket.

Alkalmazás-optimalizáló funkció csak Android, Samsung Ha van Samsung okostelefon, optimalizálhatja energia lehetőségek alkalmazás energiafogyasztását az alkalmazásba beépített speciális funkcióval Intelligens menedzser. A Smart Manager alkalmazás már opciók optimalizálása van a telefonjára, és megtalálható az Android kezdőképernyőjén vagy a menüben beállítások, amelyhez, amint valószínűleg már tudja, hozzáférhet az értesítések menübe történő megnyomásával és afogaskerék a jobb felső sarokban található.

A Windows optimalizálása a jobb teljesítmény érdekében

A funkció Samsung optimalizáló alkalmazás Figyelemmel kíséri az alkalmazások használatát több napig, és automatikusan korlátozza tehát dióhéjban blokkolja azokat, amelyeket egymás után három napnál tovább nem használnak. Blokkolt alkalmazások nem tudja elindítani a háttérfolyamatokat, és gyakran nem tud értesítéseket küldeniEzért tanácsos kizárni ebből a funkcióból az összes olyan üzenetküldő alkalmazást, amelyet "komoly" módon használnak munkára vagy a barátokkal való mindennapi kapcsolattartásra.

A Samsung alkalmazásoptimalizálási funkciójának konfigurálásához nyissa meg Intelligens menedzser majd érintse meg opciók optimalizálása az ikont akkumulátor majd a gombot detalle található a címsor alatt optimalizálás. Ezen a ponton ellenőrizze, hogy a jobb felső sarokban lévő kart aktív-e különben a rendszer nem használja az akkumulátor optimalizálási funkciótés állítsa be a preferenciáit.

Annak beállításához, hogy hány nap múlva induljon el az alkalmazás automatikus optimalizálása, majd nyomja meg a gombot az inaktivitás napjainak számához, amely után az alkalmazás összeomlik. Azt javaslom, hagyja el az alapértelmezett beállításokat, majd 3 opciók optimalizálása.

Általános lépések a teljesítmény növelése érdekében

Ha ki szeretne zárni egy alkalmazást a Smart Manager optimalizálási folyamatából, válassza ki annak nevét, és jelölje be az elem mellett a pipa ki. Ha viszont egy korlátozott alkalmazást szeretne tartósan megtartani, érintse meg annak nevét, és jelölje be az opció demó számla kamatlábak szerint Folyamatos optimalizálás.

Összegzés Bevezetés Amikor kiválasztjuk egy kamera modelljét általában a különféle működési feltételek és a beállítások lehetőségei iránt érdeklődünk.

Ezen a ponton természetesen felmerül a kérdés: valóban működik-e a Samsung optimalizáló alkalmazás funkció? A válasz: Ni. Ha jobb eredményeket szeretne, próbáljon támaszkodni fejlettebb megoldásokra, például Greenify, amelyről részletesebben fogok beszélni először le kell tiltani a Samsung alkalmazásoptimalizálási funkcióját.

Az alkalmazás optimalizálása

Greenify Android A Greenify nagyon népszerű alkalmazás az Android világában. Ezt a Samsung alkalmazásoptimalizálási funkciójának alternatívájaként tekinthetjük, de sokkal fejlettebb, rugalmasabb és hatékonyabb ha jól használjuk. Valamennyi márka eszközein működik, nem opciók optimalizálása igényel gyökérnököt, de mivel könnyen érthető, a root eljárással nyitva levő terminálokon mindent megtesz.

Ha nem tudja, mi az Android gyökér és mi az, akkor menjen tovább, és olvassa el az Android meggyökérzéséről szóló bemutatóomat, és mindent megtudhat róla. A Samsung alkalmazás optimalizálási funkcióján kívül a Greenify ideiglenesen blokkolja az alkalmazás végrehajtását is, megállítva az értesítések fogadását.

A teljesítményhez kapcsolódó beállítások konfigurálása

Vagy inkább, az értesítések fogadása általában aktív marad, de előre meghatározott időközönként például 10 percenként történik, nem pedig valós időben.

Ezért a tanácsom az ne hibernálja az üzenetküldő alkalmazásokat naponta használják, és minden olyan alkalmazás számára, amely értesítéseket nyújt be, amelyeket kellő időben meg kell kapni. Miután megtette ezt a szükséges előfeltételt, el kell mondani, hogy a Greenify működése rendkívül intuitív.

Az alkalmazás telepítése után a Play Áruházból és az annak bemutatója után ahol csak root jogosultságokkal kell engedélyeznie, ha root felhasználó van, és el kell döntenie, hogy engedélyezi-e a funkciót Intelligens opciók optimalizálása, amelynek köszönhetően az Android 5.

binpartner bináris opciók társprogram

Ahhoz, hogy megtudja, mely alkalmazások készenléti állapotában leggyakrabban "felébresztik" az okostelefont, használhatja az ingyenes Wakelock Detector alkalmazást, amely azonban a root működéséhez szükséges. Ha többet szeretne megtudni a Greenify működéséről, nézze meg a bemutatóimat hogyan kell hibernálni az android alkalmazást opciók optimalizálása hogyan kell lehűteni a telefontahol elmagyaráztam, hogyan lehet a lehető legtöbbet felhasználni az alkalmazásra.

További hasznos tippek az akkumulátor megtakarításához Ha olyan területen van, ahol nincs mező, akkor ideiglenesen aktiválja a repülőgép üzemmódban az okostelefonon. Letilthatja vagy korlátozhatja a helymeghatározási szolgáltatások az alkalmazásból. Számos alkalmazás túlzottan használja a helymeghatározási szolgáltatásokat, ami szükségtelen akkumulátor-pazarláshoz vezet. Ne használjon automatikus feladat-gyilkosokat Androidon y ne zárja le az alkalmazásokat kézzel az iOS rendszerenEz két teljesen haszontalan művelet, és valójában káros az okostelefon autonómiájára mivel arra kényszerítik a rendszert, hogy az opciók optimalizálása minden alkalommal újratöltse.

Ezek csak gyors tippek az akkumulátor megtakarításához az Android és iOS rendszereken. A hosszabb és pontosabb magyarázatokért olvassa el az Android akkumulátor és az iPhone akkumulátor megtakarításáról szóló útmutatásaimat. Optimalizálja az alkalmazásterületet Optimalizálja az okostelefonra telepített alkalmazásokat úgy, hogy kevesebb helyet foglaljanak el az eszköz memóriájában?

Íme néhány alkalmazás és néhány tipp, amelyek hasznosak lehetnek az Ön számára. Nem jelenít meg invazív értesítéseket, nem károsítja az Android működését, és rendkívül egyszerűen használható. Sajnos ez nem ingyenes, vagy még jobb, letöltheti és ingyenesen is használhatja, de az ideiglenes alkalmazásfájlok törlését lehetővé tevő funkció feloldásához meg kell opciók optimalizálása annak teljes verzióját, amely 2.

Az okostelefon memória és az SD, ha bővíthető memóriájú készüléke van tisztításának megkezdéséhez indítsa el az Opciók optimalizálása Maid alkalmazást, nyomja meg a gombot tomográfia, várja meg, amíg az elemzés befejeződik, és folytassa az alkalmazásból származó adatok törlését: az alkalmazások maradványai amelyek lennének az eltávolított alkalmazások maradékfájljaia rendszer tisztítása ideiglenes rendszerfájloktisztító alkalmazás alkalmazás gyorsítótár fájlok e adatbázis vagyis az olyan alkalmazások adatbázisai, mint a Spotify a gomb megnyomásával világos.

Az alapos tisztítás elvégzéséhez a gyökér szükséges. CCleaner Android Ha nem akar pénzt költeni az SD Mai vásárlására, törölheti az alkalmazás gyorsítótárfájljait a CCleaner használatával a néven azonosított alkalmazás Android verziója a Windows rendszerek tisztításához. A CCleaner használatához indítsa el az alkalmazást, nyomja meg a gombot elemez és várja meg, amíg a memóriakeresés befejeződik. Ezután helyezze be a pipát az eltávolítani kívánt elemek mellett cache ha törölni szeretné az alkalmazás gyorsítótárátnyomja meg a gombot világos ami a opciók optimalizálása alsó sarokban van és ennyi.

IOS gyorsítótár tisztítása Az iOS biztosítja az alkalmazás gyorsítótár automatikus törlését, bár néha, különösen a társadalmi alkalmazások elsősorban a Facebook tekintetében, ez a funkció opciók optimalizálása akadályozza meg az ideiglenes fájlok sok helyének elfoglalását.

Próbálja ki a Teljesítmény hibaelhárítóját

Az elmondottak fényében jobb, ha egyszerre megy a menübe. Ha a gyorsítótár rendellenes, akkor jobb, ha eltávolítja az alkalmazást és telepíti újra. Selección szafari Ugyanezen menüből törölheti az ideiglenes internetes böngészési fájlokat is, amelyek idővel sok helyet foglalhatnak el az eszköz memóriájában. Ellenkező esetben kövesse ezeket a tippeket.

hírkereskedelmi stratégiák

További hasznos tippek a hely felszabadításához Ha bővíthető memóriájú Android távoli befektetési tevékenység internet van, helyezze át az adatokat és az opciók optimalizálása a SD-kártya. Az Android 6. Az eljárással kapcsolatos további információkért olvassa el az Android memória bővítésével és az alkalmazások SD-kártyára történő áthelyezésével kapcsolatos útmutatásaimat.

Törölje azokat a programokat, amelyeket sohasem használ

Ne használjon teljes alkalmazásokat a rendszer optimalizálásához, például: Tiszta mester o Du tisztítószer Androidra Gyakran több kárt okoz, mint bármi más, és folyamatos figyelési tevékenységeikkel a opciók optimalizálása megrongálódása helyett inkább túlterhelnek.

Ha szüksége van, csak használjon kifejezetten a gyorsítótár-fájlok eltávolítására szentelt alkalmazásokat, például azokat, amelyekről korábban mondtam. Ha iOS készüléket használ, opciók optimalizálása töltsön le memóriatisztító alkalmazásokat kivéve, ha jailbroken, de ebben az esetben a beállításokról beszélünk, és nem az alkalmazásokról.

satoshi hol lehet kapni

Az ilyen típusú alkalmazások nemcsak arra vezetnek, hogy az iOS-t arra gondolják, hogy a opciók optimalizálása megtelt, és arra kényszerítik a rendszert, hogy automatikusan törölje a gyorsítótárat.

Ugyanez az eredmény érhető el egyszerűen, ha megpróbál letölt egy alkalmazást vagy egy nagyon nehéz filmet az iTunesból. Szolgálatainak bízva felhő tárolás fotók, videók és zene tárolására.

Videó megfigyelés

A zenével kapcsolatban azonban megbízhat olyan szolgáltatásokban, mint a Spotify, Apple Zene o Google Music. A témákkal kapcsolatos további információkért nézze meg néhány oktatóprogramomat, például arról, hogyan archiválhatja a fényképeket az iCloudban, és hogyan működik a Spotify.

Ezek csak gyors tippek az alkalmazásterület optimalizálásához. További információt az Android és a Android hely felszabadításáról hogyan lehet bővíteni az iPhone memóriáját Olvassa el azokat az oktatóanyagokat, opciók optimalizálása kifejezetten ezekre a témákra szenteltem.

Az alábbiakban néhány tippet talál az optimalizáláshoz Windows 7 a jobb teljesítmény elérése érdekében. Próbálja ki a Teljesítmény hibaelhárítóját Az első dolog, amit kipróbálhat, a Teljesítmény hibaelhárítója, amely automatikusan megtalálja és kijavítja a hibákat. A Teljesítmény hibaelhárítója olyan problémákat keres, amelyek lelassíthatják a számítógépet, például hogy hány felhasználó van egyidejűleg bejelentkezve, és hogy fut-e egyszerre több program. Nyissa meg a Teljesítmény hibaelhárítóját a Start gombramajd a Vezérlőpult elemre kattintva.