A navigációs sáv parancsai

Opciók 1c. Kliens-szerver opció. A munka rendszere

1T sorozat

Konfigurált szerver közzétételéhez telepítenie kell az 1C webkiszolgáló kiterjesztés modulokat. Ehhez az 1C telepítése során ki kell választania a megfelelő elemet az ablakban a telepítési módszer megváltoztatásához, és telepítenie kell az összetevőket.

Millásreggeli #02 - Az opciók két típusa

Az 1C platform függetlenül észleli a konfigurált webszervert, és Önnek csak meg kell adnia az adatbázis nevét és annak helyét. A Közzététel gombra kattintás után a kiszolgálónak újra kell indulnia.

Munka a konfigurációs tárolóval Az 1C vállalat számos szoftverterméket bocsát ki, és folyamatosan javítja azok belső szerkezetét. De az 1C programozóknak és rendszergazdáknak a különféle hibák száma, amelyek azt mutatják, hogy a munka ezen a területen soha nem áll le.

Biztosítani kell, hogy minden felhasználó rendelkezzen olvasási és írási hozzáféréssel az adatbázis helyéhez. Ellenkező esetben az 1C webkliens beállítása a munkahelyeken nem működik. Az 1C webkliens egy kényelmes eszköz azon felhasználók számára, akiknek a munkahelyi termelékenység sok kívánnivalót hagy maga után. Az egyszerű beállítás, az alkalmazás felületének minimális különbségei és a különféle előnyök felsorolása miatt a webes kliens némi népszerűségre tett szert a különböző méretű vállalatoknál.

Az 1C 8.

2. Szerepek - a hozzáférési jogok megadásának mechanizmusa

Később, amikor megjelent a 8. Már most az internettel való kommunikációért, másokért információs rendszerek és böngészőn keresztül hozzáférést biztosítva az adatbázishoz, használhat webklienst, ODATA interfészt, webszolgáltatásokat fejleszthet, http-szolgáltatásokat.

opciók 1c

Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan telepítheti és közzéteheti az infobázisát az Apache webszerveren egyetlen perc alatt! Erre az Ön számára fejlesztettük ki egyszerű kezelés két gombbal. Először térjünk rá egy kicsit az elméletre.

Több munkafolyamat egyidejű használata.

Ha már tudja mindezt, akkor nyugodtan görgessen a cikk végére, és töltse le a feldolgozást. Azok számára, akik önállóan szeretnének webszervert telepíteni, de nem 1C szakemberek, javasoljuk, hogy olvassák el ezt a bevezetőt.

Miért kellene egy hétköznapi felhasználónak 1C-t közzé tenni egy webszerveren Ezen anyag keretein belül nem vesszük figyelembe az adatbázis webkiszolgálón történő közzétételének minden előnyét és kényelmét.

Következtetés

Térjünk rá arra, amit ügyfeleink gyakran kérnek tőlünk - hozzáférés az 1C-hez böngészőn opciók 1c Képes leszel együtt dolgozni 1C a világ bármely pontjáról a opciók 1c telepítése nélkül. A böngészőben történő munkavégzés előnye opciók 1c is, hogy a programon keresztül beléphet mobil eszköz : tablet, okostelefon, bármilyen operációs rendszer futtatása: iOS, android stb. Elég konfigurálni ezt az opciót távoli hozzáférésnyisson meg egy böngészőt, és mutasson a kapcsolati karakterláncra.

  • 1C sorozat - Programozható szobatermosztát - Finder
  • Antalya forex cégek
  • Optimális szerver beállítás 1c Vegye ki a termelési kiszolgálót a fürtből
  • A navigációs sáv testreszabása.
  • Hozzáférési jogok.
  • Ha több adatbázis neve megegyezik, a program hibát generál.
  • "Почему же мне не сказали, что в Изумрудном городе есть люди, кроме .

A legfontosabb, hogy ha 1C adatbázist tesz közzé egy kiszolgálón távoli hozzáférés céljából, gondoljon a biztonságra! A jelszó és egyéb biztonsági intézkedések megadása mellett ajánlott VPN-t használni ahhoz a hálózathoz való hozzáféréshez, ahol a bázis található.

opciók 1c

De ez egy külön cikk témája, és jobb, ha egy nem túl tapasztalt szakember lép kapcsolatba. Távoli hozzáférés biztosításához olvassa el a másik oldalt közvetlenül ahhoz a számítógéphez, amelyre az 1C telepítve van, vagy esetleg 1C nélkül.

opciók 1c

Hogyan működik Bármilyen konfiguráció továbbfejlesztésre került kezelt formák Webkiszolgáló telepítése és konfigurálása A DB közzététele a webszerveren Az 1C két webszervert támogat: Apache Az Apache webszerver ingyenes, könnyen telepíthető és konfigurálható, és kielégíti majd minimális követelmények tehát feldolgozásunk során felhasználjuk.

Elérkeztünk a legérdekesebbhez.

Elosztott információs rendszerek kiépítése, keresés, ütemezett feladatok, funkcionális lehetőségek. Kérdése van, tanácsadói segítségre van szüksége A Funkcionális beállítások egy metaadatobjektum, amely az Általános csoportban található: A funkcionális opciók a funkcionális opciók mechanizmusának részét képezik, amelyek lehetővé teszik bizonyos opciók 1c engedélyezését vagy letiltását az alkalmazási megoldás működésében, a felhasználó igényeitől függően, anélkül, hogy módosítaná magát a konfigurációt. Például nem minden szervezet használhatja a készletellenőrzést. Ha a raktárak elszámolását nem használják, akkor célszerű minden dokumentumban, referenciakönyvben és nyilvántartásban eltávolítani a raktári mezőt - akkor a funkcionális lehetőségek segítségünkre vannak. Vegyünk egy példát: Hozzunk létre egy funkcionális opciót " Raktári számvitel".

Hogyan lehet mindezt megtenni. Természetesen manuálisan is. De az opciók 1c és a gyenge tapasztalatok megtakarítása érdekében használhatja a mi oldalainkat ingyenes feldolgozás.

Bármely felhasználó kezelheti annak elindítását, utasításaink szerint.

opciók 1c

Még egyszer hangsúlyozzuk, hogy a konfigurációnak a kezelt űrlapokon kell lennie. A taxis mód vagy nem számít.

opciók 1c

Rövid útmutatás a külső kezelések ismerőinek: Készítünk egy másolatot biztonsági másolatot az IB-ről. A feldolgozás teljesen biztonságos.

Kiszolgálófürt

De soha nem fáj. Olvastuk, hogyan kell csinálni. Letöltés feldolgozása - fájl az adminisztrátor számítógép rendszergazda alatt.