Request a demo form | Totara

Opció szűrő

Tartalom

  A szűrő tulajdonságainak meghatározása A webes tartalomellenőrzés lehetővé teszi az egyes felhasználókra alkalmazott szűrők tulajdonságainak meghatározását.

  opció szűrő

  A szűrők tulajdonságainak meghatározásához kövesse az alábbi lépéseket: A program főképernyőjén opció szűrő az Állapot opciót. A Védelem részben kattintson a Beállítások opcióra.

  A bal oldali ablakban válassza a Webes tartalomellenőrzés opció szűrő, majd a Szűrők Válassza ki a módosítani kívánt szűrőt, majd kattintson a Szerkesztés A megjelenő ablakban adhatók meg azok a tartalomkategóriák, amelyek az adott felhasználó számára engedélyezettek vagy tiltottak.

  opció szűrő

  A legördülő lista segítségével kétféleképpen konfigurálható a szűrő: Nincs hozzáférés a kiválasztott kategóriákhoz. Ha ezt az opciót választja, az internetet az adott szűrőn keresztül böngésző felhasználó bármilyen tartalomhoz hozzáférhet az itt megadott kategóriákon kívül. Csak a kiválasztott kategóriákhoz van hozzáférése.

  opció szűrő

  Ha ezt az opciót választja, az internetet az adott szűrőn keresztül böngésző felhasználó csak a megadott kategóriákba tartozó weboldalakat érheti el, azokon kívül más weboldalt nem látogathat.