LEHETŐSÉGET NYÚJT - Translation in English - energetix.hu

Lehetőséget nyújtani. "lehetőséget nyújt" in English

Sokoldalú lehetőséget nyújt az új alkalmazás Az alkalmazással sok zsidó közösséggel kapcsolatos helyszínt meg lehet ismerni.

lehetőséget nyújtani

Hírközlő és kapcsolattartó applikációt mutattak be a Pásti utcai ortodox zsinagógában kedden. A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy az alkalmazás a Magyarországon és a városunkban élő zsidóknak, valamint a Debreceni Zsidónegyed iránt érdeklődőknek is hasznos lehet majd.

lehetőséget nyújtani

Fotó: Molnár Péter — Az applikáció hosszas együtt gondolkodás eredménye — kezdte megszólalását Forisek Péter, az alkalmazást készítő cég tulajdonosa.

Az alkalmazás egyfajta interaktív tárlat- és városvezetést kínál a használóinak. Elmondta továbbá, hogy a mostani vírushelyzetben is segíthet, hiszen lehetőséget ad a debreceni emberek és a határon túliak összekötésére.

lehetőséget nyújtani

Nagy fokú figyelem Az alkalmazás négy alapvető funkcióval rendelkezik: hírközlés és információk a közösség életével kapcsolatban, az Események és Folyóirat menüponttal, valamint kapcsolati funkcióval. A sajtótájékoztatón részt vett Szalay-Bobrovniczky Vince civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár is.

10 perc láb nyújtás kezdőknek

Kiemelte, hogy ilyen fejlesztést a zsidó hitközségek közül senki nem készített eddig Magyarországon. Hozzátette, ez óriási lehetőség, hogy a látogatók a számukra kultikus helyekre eljussanak.

Az első terem egy digitális SzínTükörrel várja a közönséget, ami rendhagyó módon a látogatók öltözékéhez társít színben hozzájuk passzoló kiállítási tárgyakat. Az interaktív installáció a TechLab Fellows munkáját dicséri, és a látogatók öltözékének színelemzésén alapul.

Elhangzott, számos ponton nagyon fontos hozzájárulásokat lehetőséget nyújtani Debrecen közösségi életéhez és kultúrájához. Fotó: Molnár Péter Hagyomány és jövő A jövő felé való építkezést ez lehetőséget nyújtani most bemutatott alkalmazás is szépen meg tudja jeleníteni, hiszen egyesíti azokat a törekvéseket és értékeket, amelyek szerint a zsidó közösség éli az életét Debrecenben. Ilyen fontos érték például a múlt ápolása.

lehetőséget nyújtani