Képletszámítási trendvonal. Excel - Index Fórum

Ha pl Józsi hétköznap 50 db-ot adott el, tehát "50" van a forráscellában, akkor 50 jelenjen képletszámítási trendvonal a pivottáblában is.

opciók ragyognak mindenki számára elméleti opciós ár

Ha maradna "Darab"-ra állítva, akkor "1" jelenne meg. Na ezt csak úgy intermezzoként leírtam az ügyködésemről, lehet hogy ezt is lehetne frappánsabban?

a legjobb forex hírek satoshi videók

Eddig szép és jó, de De azt is szeretném hogy valami hasonló legördülű menüből állíthassam be, hogy az 1-es termék, 2-es termék stb oszlopaiból képletszámítási trendvonal jelenjenek meg az eredeti es termék helyett ha nem vagyok kíváncsi az összes 10 termékre. Ha a "kimutatás mezőlistán" visszahúzom a nem kívánt termékek - nevezzük így - gombjait pl a 1-es termék, 2-es terméka kiindulási ablakba, akkor ha utána szükségem van rá, akkor vissza kell húznom az Értékek ablakba és megint átállítani a "Darab" -ról "Összeg"-re.

Hol vegyünk? hol adjunk?

Szóval ez így elég macerás. Van erre valami jobb megoldás? Emiatt lenne jó egy ilyen legördülő menü, és így oldalirányban eszerint bővülnének-jelennnének meg az oszlopok.

bináris opciók bevétele beruházások internetes projektekbe

Tehát ha csak az 1-es, 2-es, 3-as, 4-es, 5-ös termékre vagyok kíváncsi akkor 7 oszlopom lenne eladó, munkanap, képletszámítási trendvonal termék, Ha csak a 4-es, 8-as termékre, akkor 4 oszlopom lenne.