Jávorszarvas teszten a FABIA

Jávorszarvas kereskedésben.

Most sok más modellel együtt jávorszarvas teszten voltak kíváncsiak a tudására.

Amikor a ŠKODA a Volkswagen konszern része lett, sokan úgy könyvelték el magukban, mint a szegény rokont: mindig a levetett ruhákat kapja, nem nyúlhat elsőként a leveses tálba. Hogy ez mennyire nincs így, arra jó példa a spanyol autós szakújságírók tesztje, amelyen szabványos körülmények között tesztelik a modellek azon képességét, amikor jávorszarvas kereskedésben hirtelen felbukkanó akadályt kell kikerülniük. A köznyelvben ez a fajta teszt a jávorszarvas teszt néven szokott felbukkanni, és mivel volt már példa rá, hogy egy prémium gyártó modellje ezen a teszten megbukva lett piaci bukás is, az évek során az autógyártók igazi mumusává vált.

passzív jövedelem internet stratégiák hogy pénzt keressenek bináris opciókkal

De miért lett belőle járvorszarvas teszt? Ezt a fajta jávorszarvas kereskedésben Svédországban dolgozták ki még az es években, mivel arraféle komoly problémát jelent az autóutakon felbukkanó jávorszarvas, amely jellemzően nem átfut az úttesten, hanem békésen álldogál rajta. Azóta ISO szabvány is készült hozzá, és minden autógyártó felkészíti rá autóit.

képletszámítási trendvonal ellenőrzött bináris opciós kereskedők

A FABIA jobban teljesített, mint a konszern legújabb A0-ás modellje Mivel felénk viszonylag ritkák a jávorszarvasok, legyinthetnénk minderre. De ez a kikerülési manőver a hazai utakon is naponta előfordul. Gondoljunk csak egy útra kiszaladó kisgyerekre, vagy egy hirtelen elénk kitolató másik járműre.

További Kia-hírek

Nem véletlenül oktatják idehaza is a vezetéstechnikai tréningeken. Nos, a FABIA kiválóan szerepelt ezen a teszten, megelőzve sok egyéb modell mellett a saját konszerntestvérét is, pedig az, mivel nemrég volt modellváltás már egy újabb padlólemezre épül. A sebességet emelve a as tempót is sikeresen teljesítette.

ma pénzt keresni bináris opciók k ban

Persze a FABIA tudása kevés egy ilyen sikeres manőverhez, a vezetőnek legalább annyira felkészültnek kell lennie, így nem árt ezt a veszélyhelyzetet is gyakorolni.