Hírkereskedelmi jelek, Szakoktatók Országos Érdekképviseleti Egyesülete

Általában abból adódik, hogy sokan nincsenek teljesen tisztában mit is értünk fundamentális elemzés alatt. Hogyan tudja segíteni a technikai elemzést és a kereskedést?

A média története

Pár napja beszélgettem egy régi trader ismerőssel és beszélgettünk a hírkereskedelmi jelek, ki milyen technikákat használ. Szóba került a fundamentális téma és elmondta, hogy fundamentális és technikai elemzést is használ. Amikor azonban elkezdtem neki mesélni az elemzéseimről akkor hamar leesett, hogy nála a fundamentális elemzés abból ált, hogy ismeri a ForexFactory weboldalt.

  1. A kriptába történő befektetés jellemzői
  2. Kereskedelmi és marketing modulok | Sulinet Tudásbázis
  3. Mindent a bináris opciókról iq opció
  4. Bináris opció vospar

Az első nagy hiba, amit a kedves ismerősöm is elkövetett, hogy a hírkereskedést összekeverte a hírkereskedelmi jelek elemzéssel. Biztos vannak olyanok, akik jó hírkereskedők, de személyesen még nem sikerült eggyel sem találkoznom.

olyan webhelyek ahol befektetés nélkül lehet pénzt keresni internetes bevételek mobilon

Biztos ismerős a szitu, hogy kijön a hír, ami zöld:  ekkor long, de nem is ott teljesül, majd kiüt a stopod és végül a jó irányba megy az árfolyam. Ezt hívom én hírkereskedésnek.

Mozgóképkultúra és médiaismeret

Néha bejön, de általában a fenti forgatókönyv a leggyakoribb. Ekkor jön a hibáztatás: csal a bróker, a háttérhatalom meg a szomszéd kutyája.

hogyan lehet sok pénzt keresni könnyű és bináris opciók a kriptovalutára

Pedig aki ismeri a piaci működést, ezt a problémát könnyen kikerüli és például hír előtt 10 és hír után percig nincs pozícióban. Egy NFP után néhány hírkereskedelmi jelek másodperc alatt !! A fundamentális elemzés azonban nem erről szól, hanem arról a munkáról, amit már a hír előtt megtehetünk.

a legjövedelmezőbb pénzt keresni nem bináris opciós kereskedési stratégiák

Persze sokféle iskola és lehetőség van az elemzésre, majdnem annyi a megközelítés, mint a technikai elemzésre. Most arról fogok írni, ami nekem bevált. Sosem devizapárt elemzek, hanem a hírkereskedelmi jelek külön-külön. Három kosárba dobom őket: long, short és semleges.

Lesznek erős devizák és olyanok is, amik gyengék. Ha egy deviza ereje mellett csak egy-két érv szól, az sokkal gyengébb jel, mintha érvek sokaságával lenne alátámasztva.

Twisted: The Untold Story of a Royal Vizier (Whole Show)

Így megkapom a legerősebb és a leggyengébb devizákat; őket fogom párba állítani. Ha már van egy ilyen fundamentális hátszelem, akkor jöhet a technikai elemzés. A tapasztalat szerint ha a tecnikai elemzést nem előzi meg egy fundamentális kitekintés, olyankor jönnek elő a nem működő fej-vállak stb.

mit lehet tenni a pénz gyors keresése érdekében ha pénzt akarsz keress

A legszebb alakzatot vagy divergenciát is felülírja egy NFP vagy váratlan jegybanki döntés. A híreknek is megvan a maga osztályzási módja.

Hozzászólás

Hosszú távon nagyon leegyszerűsítve a GDP és a Jegybanki politika a döntő. A legtöbb adat ezekre hat és ebben az összefüggésben érdemes nézni. Például ha a jegybanknak bináris opciók a héten munkanélküliségi célja, akkor a munkanélküliségi adatok hangsúlyosabbak. Rövidebb távon azok az adatok lesznek fontosak, amelyek az előzőekre hatnak, azaz a GDP-re és jegybankokra.

Ebben a sorrenden van az erejük és az időtáv ameddig kifejtik a hatásukat. Tehát minél inkább ismerjük ezeket az összefüggéseket, annál jobban átlátjuk a nagyobb képet és mindig lesz egy tervünk. Akinek nincsenek tervei, az felkészületlenül reagál, általában hibásan. Viszont mindig lesznek aktuálisan felkapott témák is, amik kicsit átszínezhetik a képet. A jó hír az, hogy hírkereskedelmi jelek fundamentális elemzéshez nem kell közgazdasági doktori, csak józan ész, elhivatottság és sok tapasztalat.

kereskedési robot univerzális opció egy csalólap