HIVATALOS: 5 csere lesz a Serie A-ban - JuventusHungary

Hivatalos csere

Tartalom

  Kapcsolatfelvétel a mobilszolgáltatójával Előkészület a javításra Mielőtt bevinné szervizelésre iPhone készülékét, néhány lépésben biztosítson védelmet adatainak, például készítsen róla biztonsági mentést, és kapcsolja ki az iPhone keresése szolgáltatást.

  hivatalos csere

  Így készítheti elő az iPhone-t a szervizelésre A termékjótállás Az Apple korlátozott jótállása  a termék vásárlási dátumától számítva egy évig kiterjed az iPhone és az Apple márkájú kiegészítők gyártási hibáira.

  Az Apple korlátozott jótállása a fogyasztóvédelmi jogokon felül további előnyöket is biztosít. Jótállásunk nem terjed ki a balesetek és a nem engedélyezett módosítások következtében fellépő károkra.

  hivatalos csere

  A teljes körű tudnivalókért tekintse meg a jótállást. Az interneten ellenőrizheti, hogy érvényes-e még a hivatalos csere, és  frissítheti a vásárlási bizonylat  adatait, ha valami hibásan szerepel a nyilvántartásunkban.

  Csereprogram Önért és az unokáiért!

  Ha a jótállás vagy a fogyasztóvédelmi törvények nem terjednek ki az adott javításra, jótálláson túli díjat kell fizetnie. A jótállás állapotának ellenőrzése Fogyasztóvédelmi törvények Előfordulhat, hogy lakóhelyén fogyasztóvédelmi törvények terjednek ki bizonyos javításokra. Tájékozódjon bővebben az Önt megillető  fogyasztóvédelmi jogokról.

  hivatalos csere

  Ha az interneten kötötte velünk a jelen szerződést, és panasszal szeretne élni, rendelkezésére áll az Európai Bizottság által létrehozott  online vitarendezési platform. További információk. A szervizelés utáni jótállás A szervizelésre — ideértve a cserealkatrészeket — 90 napig vagy az Apple-jótállásból fennmaradó időre vállalunk jótállást, attól függően, hogy melyik a hosszabb időtartam.

  Ezt mindig vállaljuk, ha minket vagy egy hivatalos Apple-szervizt bízott meg a szervizeléssel. Hivatalos csere a fogyasztóvédelmi törvények által biztosított jogokon felül értendő.

  hivatalos csere