Kiegészítő metaadatai

Bitcoin vk

Tartalom

  Az orosz közösségi médiaóriás VKontakte VK elindította a saját kriptovalutáját, a bitcoin vk hasonlóan bányászható VK Coint, jelentette a Tass hírügynökség. A kezdeményezésről a múlt héten egyszer már beszámoltunk így a hír sokunkat nem érhet meglepetésként.

  kereset az interneten kívül

  A hivatalos VK közlemény ugyanakkor nem indukálja azt, hogy a technológiai alapja blokklánc  Mi az a blokklánc? Egy klikkelős játékalkalmazás segítségével lehet gyűjteni, amit át lehet utalni más felhasználóknak.

  Az alkalmazás elérhető iOS-ra és Androidra, áll a közleményben. A VK Coin alkalmazás Alapértelmezetten 0.

  Az orosz közösségi médiaóriás VKontakte VK elindította a saját kriptovalutáját, a bitcoinhoz hasonlóan bányászható VK Coint, jelentette a Tass hírügynökség. Vásárold meg a legnépszerűbb DeFi-tokeneket, mindössze 3 lépésben.

  Innentől már világossá válhat, hogy a VK Coinnak sok köze nincs a valós belső értékkel rendelkező kriptókhoz, legalábbis egyelőre. A VK azonban hozzáteszihogy a későbbiekben a VK Pay belső utalási hálózatán keresztül átváltható lesz a coinok szolgáltatásokra és harmadik felek által biztosított kezdeményezésekre.

  ellenőrzött bináris opció

  Április 5-én a VK Coin bányászatában 4 millió bitcoin vk vett részt, a leggazdagabb user már több mint millió VK Coinnal rendelkezik. A helyi TJ médiaportál a hír kapcsán hozzátette, a felhasználók eközben elkezdték a VK Coinjaik átváltását rubelre és szolgáltatásokra, mint például reklámfelület vásárlásra.

  A LeakedSource törte meg a híreket, mivel megkapták a platformhoz tartozó kiszivárgott adatbázis egy példányát. Több mint millió számla sérült meg, és az adatokat egy Bitcoin árából lehet megvásárolni. Sokan nem társítanak szociális hálózatokat Oroszországgal, mégis VK-val.

  A VK egyelőre nem erősítette meg a natív játékérme pontos szerepét üzleti modelljében, de feltételezhetően nem több, mint egy pilotprojekt vagy tesztjellegű bevezetés a komolyabbnak ígérkező blokklánc alapú kriptója előtt. A VKontakte úgy tűnik nem akar lemaradni a 2 milliárd felhasználóval rendelkező Facebook mögött, ami gőzerővel már A Facebook állítólag a Messengerén, Instagrammján és a WhatsAppjára integrálná a natív nem banki fizetőeszközét.

  nagyon jó mutató a bináris opciókhoz